FRITUUR BIJ 'T BOSS'KE

FRITUUR BIJ 'T BOSS'KE Bij 't Bosske

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 130 beoordelingen
27 nov 2021 om 7:15 Bestelling gedaan om te laten leveren later in de avond. Deze was op tijd en correct. Alles nog warm en was lekker (Beerzel)
7 nov 2021 om 19:31 1 uen half gewacht en was om 17 u besteld leuk met een kind dat op tijd moet eten . stoofvlees dat ijs koud was en geen vlees in zat en veel dingen die al terug koud waren
6 nov 2021 om 20:07 De levering was stipt op tijd zoals gevraagd, complete bestelling. Alles lekker gebakken en goed warm!
12 okt 2021 om 23:35 Doe de bezorgtijd maar x2. Heeft meer dan twee uur geduurd voor een mini portie friet met stoofvlees saus en een Bicky. Na die tijd uiteraard de helft koud en hard. Teleurstellend, gaat hier achteruit. Bezorgingen nemen langer en langer.
9 okt 2021 om 19:36 Frieten waren te koud Saus op curryworst ( gewoon een potje gekregen) Stoofvleessaus uitgelopen uit het bakje Voor de rest wel lekker!
21 sep 2021 om 20:29 Goed eten maar levering duurde langer dan een uur.
16 aug 2021 om 17:47 Heeeeeel lang wachten meer dan 2 uur
13 aug 2021 om 11:04 Na de voorgaande reviews te lezen hadden we een beetje bang dat we lang gingen moeten wachten op het eten, maar het was een super snelle levering. Het eten was ook volledig en super lekker!
18 jul 2021 om 21:01 Snelle levering, lekker warm en vriendelijke bezorging
15 jul 2021 om 20:14 meer dan 2u30 moeten wachten als je dan belt moet je 5 keer bellen voor ze opnemen ze zeggen dan ze is onderweg kan je nog een 45 min wachten
2 jul 2021 om 20:44 Besteld 16u45 voor levering 18u30. Om 18u50 gebeld met vraag waar bestelling bleef. Ze gingen nakijken en me terugbellen, wat niet gebeurd is. 19u20 eindelijk levering, 50 min na gevraagde uur. Telefonisch niet meer bereikbaar. Echt geen service!
28 jun 2021 om 5:55 Bestelling op 17u45 geplaats voor 19u, pas geleverd op 20u30