FRITUUR BIJ 'T BOSS'KE

FRITUUR BIJ 'T BOSS'KE Bij 't Bosske

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 125 beoordelingen
21 sep 2021 om 20:29 Goed eten maar levering duurde langer dan een uur.
16 aug 2021 om 17:47 Heeeeeel lang wachten meer dan 2 uur
13 aug 2021 om 11:04 Na de voorgaande reviews te lezen hadden we een beetje bang dat we lang gingen moeten wachten op het eten, maar het was een super snelle levering. Het eten was ook volledig en super lekker!
18 jul 2021 om 21:01 Snelle levering, lekker warm en vriendelijke bezorging
15 jul 2021 om 20:14 meer dan 2u30 moeten wachten als je dan belt moet je 5 keer bellen voor ze opnemen ze zeggen dan ze is onderweg kan je nog een 45 min wachten
2 jul 2021 om 20:44 Besteld 16u45 voor levering 18u30. Om 18u50 gebeld met vraag waar bestelling bleef. Ze gingen nakijken en me terugbellen, wat niet gebeurd is. 19u20 eindelijk levering, 50 min na gevraagde uur. Telefonisch niet meer bereikbaar. Echt geen service!
28 jun 2021 om 5:55 Bestelling op 17u45 geplaats voor 19u, pas geleverd op 20u30
27 jun 2021 om 20:36 Zeer lang moeten wachten en frieten waren plat en koud, jammer want ze waren altyd stipt , vroeger en leverde warm kwalitatieve frieten en snacks
27 jun 2021 om 19:51 Al aan het wachten van 17u45 en nog altijd aan het wachten op mijn bestelling.
25 jun 2021 om 21:01 Nu al 2 uur aan het wachten op mijn bestelling, deze is er nog steeds niet, laatste keer dat ik hier bestel.
25 jun 2021 om 20:46 Zeer lang wachten wat niet abnormaal is op een vrijdag! Maar 45 min na beloofde levertijd zijn ze nog steeds niet toegekomen! Schandalig!
25 jun 2021 om 20:38 Om 17u45 besteld, en om 20u15 geleverd. Is dit nog normaal? Ondertussen x aantal keer proberen bellen en geen gehoor. Dan maar klantendienst opgebeld. Zij hebben dit opgelost. Eten trok ook op niks. Dat dit frituur zelf nog open is.